Basket for 3-4.trinn

InkluBasket er et landsomfattende inkluderingsprosjekt i regi av Norges Basketballforbund og Inklu. Vi ønsker å inkludere alle barn, - prøve å nå de som vanligvis ikke deltar i fritidsaktiviteter også.

Ammerud Basket har allerede startet opp InkluBasket i Grorud bydel på 4 av bydelens skoler.

InkluBasket blir tilbudt til jenter og gutter på 4. trinn.

Basket er gøy, og basket er inkluderende, vi i Ammerud basket gir nå et tilbud i skolens tid til de elever som ønsker å være med på litt aktivitet med ball.  I samarbeid med AKS Ammerud vil de få litt frukt eller en liten matbit i forkant av aktivitet med Ammerud baskets representanter.

Vi ser for oss et maks antall på 30 elever.

Tilbudet starter 9. januar og frem til 1. mai.

Vi vil forsøke å få til en samlet avslutning på Apalløkka for de som har deltatt på dette fra de 4 skolene.  Deltagerne som melder seg på tilbudet vårt vil få en

t-skjorte fra Ammerud Basket.

InkluBasket er et gratis tilbud.

Gymsalen Ammerud skole:

onsdager kl. 14:30 – 15:30

Husk innesko!

Ammerud Basket stiller med 2 trenere og med baller.

På melding med følgende informasjoner:

Navn elev:

Kontaktgruppe:

Størrelse T-shirt:

Sendes til baseleder på 4. trinn: mona.andersen@ude.oslo.kommune.no

Påmeldingsfrist: mandag 6. januar (dersom det er få interesserte på 4. trinn vil tilbudet utvides med 3. trinnet)