Dans for 1. og 2. trinn

"Hip-Hop dansekurs for 1 og 2. trinn" på Ammerud AKS

Er ditt barn en som elsker å danse? Da er dette kurset for ditt barn! Kurset passer like godt for gutter som for jenter. I løpet av en åtte-ukers-periode vil de lære grunnleggende danse steg innen sjangeren. Og mot slutten av kurset vil vi vise frem det vi har lært for foresatte og venner.

Hip-Hop er kult, tøft, gøy, rått og masse danse glede. Det er også vårt fokus!

Ikke vent! Meld deg på og bli med oss å danse!

Vår "egen" Hip Hop – instruktør:

Line Øie har elsket å danse så lenge hun kan huske. Hun har danset freestyle, fridans, konkurrert i drilldans og hiphop, men fant fort ut at hiphop var det hun likte best. Utenom det har hun hatt toppidrett dans på videregående der hun lærte mange forskjellige kategorier innenfor dans, var med i danserevy, og i 2018 fremførte hun et danse nummer på Nasjonalteateret under 17.mai feiring.

"For meg er dansing en form for å uttrykke seg selv på. Det er gøy, lærerikt, og man sitter igjen med en mestringsfølelse av at man har klart å lage et produkt sammen som man er stolt over. Jeg vil lære barna at ALLE kan danse uansett og ser fram imot timene sammen med dem."

Tilbudet er for:

Alle elever på 1.-2. trinn

Kursperiode

Oppstart uke 11-19

Antall plasser:

7 elever fra hvert trinn.

Tid:

Hver tirsdag fra klokken 14.45-15.45