Sangglede for 1.-4. trinn

Vi starter opp med en ny runde med sangglede for 1.-4. trinns elever som ønsker å synge sammen med andre barn.  Kurset går over flere uker.  Vi håper på å kunne vise frem det elevene har lært. Kurset vil fokusere på at elevene skal finne sin egen stemme og å bli trygge på seg selv. I sanggruppa på Ammerud er alle som er glade i å synge velkomne!

Korleder:

Ole Mathis Grimstad har bachelor i sang fra Høgskolen i Staffeldtsgate og musikkpedagogisk videreutdanning fra Barratt Due musikkinstitutt. Han har sunget mange år i klassisk kor på høyt nivå. De siste årene har han jobbet i barnehage, der han blant annet har ledet barnekor for førskolebarna. Han brenner for å «ta sangen tilbake» fra talentkonkurranser og markedskreftene, og for at både store og små, spesielt barna skal tørre å synge mer. Han har fokus på musikkglede og at

Korleder:

Silje Mørch fullførte sin 4-årige bachelor i sang ved Griegakademiet i 2019 hvor hun blant annet har fordypet seg i korledelser og ledet et barnekor. Hun har en lang fartstid som sanger og har deltatt på mange konserter og konkurranser. Hun har spesialisert seg innen klassisk sang, men behersker også andre sjangre som folkesang, viser, musikal og pop-musikk. Hun har fokus på at alle skal ta utgangspunkt i sin stemme og utvikle den på en sunn og god måte.

Alle de gode barnesangene er til for å brukes, ikke glemmes!

Tilbudet er for:

Alle elever på 1.-4. trinn

Kursperiode

Uke oppstart uke 5-13

Antall plasser:

7 elever fra hvert trinn. Totalt 28 plasser

Tid:

Hver torsdag fra klokken 14.00-15.00

Påmeldingsfrist

Mandag 27 februar

Påmelding sendes til 1. tr.

Påmelding sendes til 2. tr.

Påmelding sendes til 3 og 4 tr..

Kiran.ansari@ude.oslo.kommune.no

ali.asghar@ude.oslo.kommune.no

mona.andersen@ude.oslo.kommune.no

OBS!

I denne omgang kolliderer kurset med "MKL" for 3-4. trinn.