Håndballskole i AKS våren 2017

Ammerud håndball inviterer, i samarbeid med aktivitetsskolene på Ammerud, Grorud, Nordtvet og Rødtvet, til håndballskole i AKS-tiden.

Vi fortsetter med det gode samarbeidet og gir tilbud om 9 nye økter.

Torsdager fra kl. 1530- 1630 inviterer vi til 9 økter håndballskole i Apalløkka-hallen (oppstart i uke 9 siste i uke 18) følgende datoer:

2.3, 9.3, 16.3, 23.3, 30.3, 6.4, 20.4, 27.4. og 04.05

Påmelding sendes til (aks.ammerud@osloskolen.no) innen fredag 17.februar 2017.

Ansatte fra AKS vil følge elevene til hallen og er aktivt tilstede under økten for å støtte og hjelpe, samt sørge for at elevenes sikkerhet blir ivaretatt. Ammerud håndball stiller med instruktører.

I tillegg vil det være mulig å melde seg på gull-runden i Loppetassen (cup for de minste) og vi vil arrangere en egen skoleturnering. For å delta blir det egen påmelding og man må melde seg inn i klubben (dette av forsikringshensyn).

Dette tilbudet gjelder 1. og 2. trinn

Elevene hentes hos ansatte fra egen AKS i Apalløkka-hallen kl. 1630.

Håper å se dere i hallenJ

Sportslig hilsen

AKS-ene og Ammerud Håndball