Foreldrenes Arbeidsutvalg (FAU)

FAU møtes en gang i måneden og tar opp saker som har interesse og betydning for elever og foresatte ved Ammerud skole. FAU-medlemmer deltar også i Skolemiljøutvalget og Driftsstyret og samarbeider godt med skolen. FAU-arbeidet er et både meningsfylt og interessant, og ikke minst viktig for elevenes trivsel ved skolen.

Alle grupper velger en trinnkontakt og en vara som har som oppgave å være et bindeledd inn til lærere, skolen og FAU. Hvis du har spørsmål, ideer eller bekymringer som du har lyst til å lufte med noen andre, så kan trinnkontakten og FAU-representanten være til hjelp. Trinnkontakten tar også ofte ansvar for å lage et sosialt fellesskap i gruppen og på trinnet.

Samhold er viktig!
Samhold mellom elevene er viktig. Derfor jobber FAU med å samle inn penger til Ammerud på tur, slik at alle elever får være med på minst en tur i året. (lenke til Ammerud på tur) FAU samarbeider med korpset om:
• Julemessa (3. og 2. trinn)
• 17. mai (4. og 5. trinn)

I tillegg arrangerer foreldrene på 6. og 7. trinn Juleball for elevene på disse trinnene.

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av oss i FAU

Leder:
Astrid Wergeland Biem, tlf. 476 42 469
e-post: wergeland.biem@gmail.com

Nestleder:
Pia Lang-Holmen, tlf 915 55 029

Sekretær:
ikke valgt ennå

FAU- informasjonsbrosjyre

Vedtekter for FAU ved Ammerud skole

Neste FAU- møter

• 23. januar (stormøte i forbindelse med SMU)